maandag

9u Ochtend Yoga - Sunrise yoga
10.05u Soft Pilates
18.30u Yin Meditatie Yoga: rustige yoga in combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen
19.35u Soft Pilates
22 - 28 april 2021 Yoga & Detox retreat - Spanje ( Andalusië): 6 dagen voor jezelf , yoga , zuiver eten in een onbeschrijflijk mooi landschap dat kracht en rust uitstraalt.
3 - 5 december 2021 Yoga &Raw Food weekend (België): een weekend vol verschillende yogastijlen, werken met energie, pranayama, gezonde voeding en een focus op het versterken van jouw immuunsysteem in een prachtige omgeving vol rust.

dinsdag

19u Yin Yang Yoga : gericht op balans vinden tussen spanning en ontspanning , zachtheid en kracht.
20.15 u Aerial yoga (hangmatyoga)

woensdag

9u Ochtend Yoga - sunrise yoga: doorheen een flow van ademen en bewegen je lichaam laten ontwaken.
16u (vanaf 22 september) Omgaan met stress: 7 weekse cursus voor jongeren/studenten die het gevoel van angst, stress en falen kennen. Technieken en tips om meer te ontspannen en het zelfvertrouwen te vergroten.

donderdag

19u Pilates : een effectieve workout die de spiergroepen versterkt en rekt om een soepel en evenwichtig lichaam te krijgen
20.15u Yin Yang yoga

vrijdag

8.30u (12 september gaat deze les niet door) Gentle yoga flow : een zachte benadering van yoga die een ontspannen geest creëert waardoor je dieper in contact komt met jezelf.
10 u Soft Pilates
3 tot zondag 5 december 2021 Exclusief yoga-meditatie & raw food weekend (Belgie)

zondag

26 september 10.30 u ( vanaf 8 jaar) Kids ouder Aerial Yoga : met een doek , je lichaam en de zwaartekracht kan je vliegen, landen , extra diep gaan uitstretchen en zalig genieten van decompressie en massage.
Workshop Yoga - Meditatie & de kracht van visualisatie
8 november 10.30u - 12u (geannuleerd) restorative yoga met live muziek door Liesje & mantra zang
21 november 10.30u Relaxatieconcert met Pia : laat je onderdompelen in een weldadig klankbad . De rustgevende en lang nagalmende klanken en boventonen nodigen lichaam en geest uit tot een diepgaande ontspanning.